Welcome Back Shiney Ahuja

Shiney_AhujaActeur Shiney Ahuja, die in vergetelheid raakte nadat hij werd beschuldigd van verkrachting door zijn voormalige huishoudelijke hulp, maakt zijn comeback met Anees Bazmee’s Welcome Back .

Shiney bevestigt het nieuws. “Ja ik heb getekend voor Welcome Back. Ik kreeg een telefoontje van de casting-director en hij informeerde mij over mijn rol. Het is een komedie en ik verschijn in de tweede helft van de film.” Hij voegt toe dat het een andere rol is en we hem “nog nooit eerder zo hebben gezien.”

Shiney zegt dat zijn familie zeer opgelucht is dat hij weer aan het werk is. “Ik kan je niet vertellen hoe blij mijn familie is. Ze zijn zeer opgelucht. Ik weet niet of ik het een comeback kan noemen, maar ik ben God zeer dankbaar.”

De eerste opnames van Welcome Back zijn afgerond. Shiney vertrekt binnenkort naar Dubai om te beginnen met zijn opnames.

Welcome Back, met in de hoofdrollen Naseeruddin Shah, Dimple Kapadia, John Abraham, Shruti Haasan, Anil Kapoor, Nana Patekar en Paresh Rawal, is het vervolg op Welcome uit 2007. De film staat gepland voor een release in december 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.