Gaat Salman Khan eindelijk trouwen?

salman-bodyguard-sequelGaat Salman Khan dan eindelijk trouwen? De 48-jarige acteur gaf tijdens een interview op de laatste avond van de India Today Conclave enkele vage hints over een mogelijk huwelijk.

Hij sloot niet uit in het huwelijksbootje te stappen met de Roemeense schoonheid Lulia Vantur met wie hij al enige tijd samen is.

“Ik zit in een overgangsperiode en ik vind het leuk. Sinds mijn 15e heb ik zo’n overgangsperiode niet meer meegemaakt. Voor het eerst in mijn leven heb ik de kans om te ademen. Het gaat al zo sinds 2,5 jaar. Het wordt tijd om de volgende stap te nemen. Binnenkort zal er iets veranderen in mijn leven”, aldus Salman.

Hij vervolgt zijn verhaal en spreekt over zijn gezinssamenstelling. “Ik volg de mensheid. Ik volg de Islam, het Christendom en volg het goede zo goed als ik kan. Ik voel mij gezegend. Mijn vader is pathan, mijn moeder hindoe, mijn tweede moeder katholiek, schoonbroer is Punjabi….de vrouw…die komt denk ik van buitenaf.”

Salman werd vaak gekoppeld aan actrices in Bollywood en vaak gelabeld als een ‘bezitterig’ vriendje. De 48-jarige acteur geeft toe dat hij een verschrikkelijk vriendje was, maar wel een goede vriend.

“Wanneer je in een relatie zit en verliefd ben doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat ze je niet verlaat. Je probeert goed te zijn. Je schreeuwt, huilt, maar als niets werkt dan laat je haar gaan. Ik dacht dat ze perfect waren. Ik ben zeker geen geweldig vriendje geweest, maar ik kon wel een vriend zijn. Ik kreeg ook vaak van ex-vriendinnen te horen dat ik een slecht vriendje was, maar wel een goede vriend, aldus Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.