Salman Khan in een dubbelrol

SalmanKhanDabanggNa Aamir Khan in Dhoom:3 is het nu Salman Khan die een dubbelrol zal vertolken in de nieuwe film van regisseur Sooraj Barjatya.

De combinatie van Sooraj Barjatya en Salman Khan is al geweldig nieuws voor alle fans die Salman weer in een romantische rol willen zien. Het werd recent bekend dat het gaat om een dubbelrol.

Salman vertolkte eerder een dubbelrol in de film Judwaa uit 1997 en daar bleef het echter bij. De opnames van de Barjatya film staan gepland voor mei, maar de zoektocht naar de vrouwelijke hoofdrol is nog niet ten einde.

Eerder werd gesuggereerd dat Deepika Padukone zou zijn benaderd voor de rol, maar volgens de berichten heeft ze rol moeten afwijzen omdat ze al verbonden is aan een andere film. Wie de makers zullen benaderen is onbekend.

Sooraj en Salman hebben samen de grote hits Maine Pyaar Kiya, Hum Aapke Hain Kaun en Hum Saath Saath Hai op hun naam staan. Het publiek verwacht ditmaal ook niets anders! De film staat gepland voor een release op Diwali 2015.

2 REACTIES

  1. Juhi, Kajol,Madhuri zijn allemaal oud en lelijk. Het is wel de bedoeling om winst te draaien.
    Salman is ook oud, maar hij ziet er nog goed uit vind ik dan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.