Vidya Balan ontkent zwangerschap

vidya-kahaani-new2De afgelopen dagen ging het gerucht dat Vidya Balan zwanger zou zijn. De actrice werd meerdere malen, in het bijzijn van familie, gespot bij een ziekenhuis. Vidya ontkent deze geruchten.

Tijdens een evenement, ter promotie van haar aankomende film Shaadi Ke Side Effects, zegt Vidya dat ze nu geen mogelijkheid ziet om te beginnen aan een gezin. “Inshallah dat ik op een dag in staat ben om deze vraag positief te beantwoorden, maar op dit moment moet ik je helaas teleurstellen.”

Vidya stapte in december 2012 in het huwelijksbootje met Siddharth Roy Kapur, CEO van UTV Studios.

Op dit moment richt de 36-jarige actrice al haar aandacht op de promotie van Shaadi Ke Side Effects, waarin ze samen met Farhan Akhtar de hoofdrol speelt. De film staat gepland voor een release op 28 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.