Akshat Singh treedt op bij Ellen DeGeneres

AkshatSinghIndiaTalentAkshat Singh, die de wereld versteld deed staan met zijn auditie bij India’s Got Talent, was te gast in de tv-show van Ellen DeGeneres.

Deze 8-jarige jongen deed een tijdje geleden auditie bij het populaire programma India’s Got Talent waar hij zijn favoriete acteur Salman Khan imiteerde. De jury was ondersteboven van zijn auditie en konden niet geloven wat de jongen, die zwaarlijvig is, net had gedaan. Het filmpje ging de wereld over en Akshat kreeg de kans om op te treden in het programma van Ellen.

Hij maakte zijn entree op een kleine motor. Daarna toonde hij zijn Bollywoodmoves: het handelsmerk van zijn grote idool Salman Khan. Na zijn optreden ontving hij een staande ovatie van het publiek.

De 8-jarige sprak over zijn deelname aan India’s Got Talent. “Ik besloot mee te doen omdat ik wilde laten zien dat een dik persoon ook kan dansen.” Hij zei ook dat hij elke dag drie uur traint. Over zijn dieet zei hij het volgende: “Als er geen benzine in de auto zit, dan rijdt deze niet.”

Ellen danste ook nog met Akshat voordat zij hem een fiets kado deed met zijn naam erop.

Bekijk de video!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.