Harman bevestigt relatie met Bipasha

Bipasha-HarmanHarman Baweja maakt binnenkort zijn comeback met de film Dishkiyaoon, geproduceerd door Raj Kundra en Shilpa Shetty, maar de acteur is de afgelopen maanden vaker in het nieuws geweest vanwege zijn relatie met Bipasha Basu.

Terwijl Bipasha en Harman altijd samen werden gespot hebben de twee nooit officieel de relatie bevestigd tot nu. In een recent interview geeft Harman toe dat ze samen zijn. “Ja. Dat klopt.”

Hij vertelt over de eerste echte ontmoeting. “We hadden elkaar wel eens gezien, maar spraken elkaar pas voor het eerst op de 70e verjaardag van Amitabh Bachchan. Het is normaal om haar aantrekkelijk te vinden. Er zijn veel aantrekkelijke mensen in deze industrie, maar niemand is zo aantrekkelijk als zij.”

“Alles ging eigenlijk een beetje vanzelf. Afgezien van de fitness-factor lijken we eigenlijk best veel op elkaar.” Over Bipasha zegt hij: “Zij is een zeer eenvoudig, zorgzaam, liefdevol, duidelijk en eerlijk meisje. Ze heeft veel energie, is spiritueel en staat met beide benen op de grond.”

Er werd al enige tijd geleden gesuggereerd dat beide families elkaar al hebben ontmoet en blij zijn voor het stel. En nu Harman de relatie ook nog eens heeft bevestigd is nu de vraag of het koppel binnenkort in het huwelijksbootje stapt?

6 REACTIES

 1. awww zo leuk voor bips. die stomme john had gwn met dr moeten trouwen…! na 10 jaar is john ineens met een ander meisje getrouwd.. :S terwijl bipasha graag wou trouwen en gezin stichten. Nou bips verdient dr geluk ook wel!

 2. volgens mij was het bipasha die het heeft stuk gemaakt. tijdens hun relatie is ze al een paar keer vreemd gegaan. dus dat john weg is, dat is toch wel haar eigen schuld. zij ggaf john wel de schuld van hun break upp. maar veel vinger werden gewezen naar bipasha. Jammer!!! ze waren leuk samen.

 3. @Rani fan nou dan heb je niet goed opgelet. John heeft t zelf aangegeven dat t aan hem lag! Hij wou niet trouwen terwijl Bipasha dat al heel lang wou en zij wou ook graag gezin gaan stichten…. Na 10 jaar word Bips vanzelfsprekend gefrustreerd en zijn ze definitief uit elkaar gegaan. Dat zij vreemdgegaan is? dan hadden we t wel geweten joh…

 4. John wilde niet trouwen dat is zeker zoo. Maar bipasha is ook niet al te trouw
  geweest tijdens hun relatie. met die voetballer en die acteur uit hollywood.

 5. @bollywood

  haha geloof je nou echt wat indiase media zegt? Het was gwn een gezellig conversie tussen bips en ronaldo. dacht je nou echt dat ze stonden te zoenen? dan ben je wel heel erg naief zeg..!

 6. hahaha ja India maakt altijd van een mug een olifant!
  Het feit dat Katrina kaif in haar bikini rond loopt (ze was nota bene op vakantie ergens in europa!) is voor India al naakt, terwijl die kerels in india hun handen en …. niet thuis kunnen houden! Laat India hun mannen een keer opvoeden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.