Parineeti Chopra: “Ik werk hard om af te vallen”

parineeti Chopra2Parineeti Chopra is nog maar een paar films oud, maar de druk van showbizz is voelbaar. De actrice is van mening dat ze niet dun genoeg is. Ze twijfelt over haar gewicht.

“Toen ik begon was ik dik en ik paste ook in die categorie. Maar nu voel ik mij beter. Ik ben afgevallen en zie er nu beter uit. Ik wil niet meer terug naar die categorie. Ik wil hard werken om nog dunner te worden.”

Over waarom ze zich niet comfortabel voelt zegt ze: “Actrices als Vidya Balan en Huma Qureshi voelen zich goed over hoe ze eruit zien. Dat hadi k niet. Ik heb mij altijd ongemakkelijk gevoeld. Ik maak deel uit van een visueel medium en moet in staat zijn om te concurreren met elke andere aantrekkelijke actrice.”

Ze voegt toe: “Mijn lichaamstype heeft invloed op wat ik draag. Ik kan geen mouwloze blousjes dragen, omdat ik er dan dik uitzie. Ik wil meer gewicht verliezen om er beter uit te zien. En als ik in een film een korte broek of bikini moet dragen moet ik daar wel het juiste lichaam voor hebben.”

Gaat het allemaal om uiterlijk tegenwoordig?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.