Deepika heeft geen tijd voor Salman

deepika_padukone2012Deepika Padukone is momenteel een van de meest gezochte actrices in Bollywood. We weten allemaal hoe graag de actrice met Salman Khan wil werken, maar het schijnt dat ze deze wens in 2014 niet meer kan vervullen.

Salman Khan herenigt dit jaar weer met zijn favoriete regisseur Sooraj Barjatya, met wie hij de hits Maine Pyar Kiya, Hum Aapke Hain Koun en Hum Saath Saath Hain heeft gemaakt. In 2014 beginnen de opnames voor Bade Bhaiyya en Deepika is de grote favoriet voor de hoofdrol.

De 28-jarige actrice heeft het echter ontzettend druk dit jaar en het is nog maar de vraag of deze film in haar schema past. Momenteel werkt ze aan Farah Khan’s Happy New Year en daarna begint ze aan de volgende film van regisseur Imtiaz Ali waarin ze te zien zal zijn met ex-vriend Ranbir Kapoor.

Blijft deze wens van Deepika onvervuld of krijgen we in 2015 toch een nieuwe, fris koppel op het witte doek te zien?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.