Tum Hi Ho zanger Arijit Singh getrouwd

ArijitSinghTum Hi Ho uit de film Aashiqui 2 zette hem vorig jaar in de spotlights, maar 2014 begint wel op een hele bijzondere manier voor zanger Arijit Singh. Op 21 januari was hij afwezig bij een awarduitreiking, waar hij de award voor beste zanger in de wacht sleepte, omdat hij ging trouwen.

Naar verluidt is de jonge zanger in het huwelijksbootje gestapt met zijn jeugdliefde Koel. Voor beide is dit hun tweede huwelijk. Koel heeft een dochtertje uit haar eerste huwelijk die dol is op Arijit.

Het huwelijk was een privé-aangelegenheid waar niet veel mensen uit de filmindustrie bij aanwezig waren. Het huwelijk vond plaats in een tempel van de god Kali, omdat ze daar een wens hadden uitgesproken.

Bollywood.nl wenst het gelukkige paar een gelukkig leven.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.