Shahid Kapoor laat hoofd kaalscheren

Shahid kapoorShahid Kapoor is een van de weinige acteurs met een mooie bos haar op zijn hoofd, maar dit weekend zagen we zijn prachtige haar voor de laatste keer. Shahid laat vandaag zijn hoofd kaalscheren voor zijn volgende film Haider.

“Het was een moeilijke beslissing en ik ben erg nerveus. Ik houd van mijn haar en het zal moeilijk zijn om niet meer mijn handen door mijn haar te kunnen. Het is echter wel een vereiste voor de rol en ik kan dus niet anders.”

Haider, geregisseerd door Vishal Bharadwaj, is gebaseerd op William Shakespeare’s Hamlet en heeft in de hoofdrollen Shahid Kapoor en Shraddha Kapoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.