Deepika en haar talenknobbel

DeepikaNa Deepika’s prachtige Tamil-act in Chennai Express is het nu tijd om haar Marathi bij te schaven. De actrice werkt momenteel aan haar Marathi-dictie voor de film Happy New Year.

Farah Khan wil geen duidelijk of overdreven accent, maar wilt het herkenbaar en subtiel houden, zoals Tabu in Chandni Bar. Deepika blijft mysterieus over haar rol in de film. “Jullie moeten maar afwachten…Het is nog te vroeg om details te onthullen.”

De actrice voegt toe dat het echt hard werken was om het accent in Chennai Express te beheersen. “Ik dacht dat het mij nooit zou lukken. De eerste paar opnamedagen waren een nachtmerrie. Ik ging naar huis en heb alleen maar gehuild. Gelukkig viel de volgende dag alles op zijn plaats. Het was een wonder.”

De 27-jarige actrice speelt de rol van een bar danseres in de film. Regisseur Farah Khan heeft een paar geweldige dansacts gepland voor Deepika met veel latka’s en jhatka’s op nummers van Lata Mangeshkar en Asha Bhonsle waarin het publiek het echte gevoel van het leven van een bar danseres krijgt te ervaren.

Happy New Year staat gepland voor een release in oktober 2014.

3 REACTIES

  1. Priyanka is de mooiste. Deepika is een lange slungel. Priyanka is niet voor niets het gezicht van Guess geworden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.