Arbaaz Khan tekent Sonam Kapoor

0

sonamkapoor_Arbaaz Khan is alweer bezig met zijn volgende productie. De film wordt geregisseerd door debutant Abhishek Dogra.

De film is getiteld Dolly ki Doli en de hoofdrollen worden gespeeld door de twee jonge acteurs Rajkumaar Rao (Ragini MMS) en Pulkit Samrat (Fukrey). De vrouwelijke hoofdrol gaat naar Sonam Kapoor, die dit jaar na lange tijd een hit op haar naam mocht schrijven in de vorm van Raanjhanaa.

Arbaaz bevestigt het nieuws en is tevreden over deze interessante cast. “Het is een veelbelovende cast. Deze acteurs pasten het best binnen de eisen van de personages en ik kijk uit naar prettige ervaring.”

De opnames beginnen in het eerste kwartaal van 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.