Deepika vervangt Kareena?

Deepika_Kareena_600x450Deepika Padukone heeft een geweldig jaar achter de rug met maar liefst vier hits op haar naam. Dit maakt haar een van de meest gevraagde actrices in Bollywood. Het gaat zelfs zo ver dat producent Karan Johar er aan zit te denken om Kareena te vervangen door Deepika.

Fans waren razend enthousiast nadat bekend werd dat Hrithik Roshan en Kareena Kapoor na 12 jaar weer terug op het witte doek te zien zullen zijn, maar het is mogelijk dat dit feestje niet doorgaat.

Als we de laatste geruchten mogen geloven dan kan het zijn dat de flop Gori Tere Pyaar Mein heeft bijgedragen aan deze beslissing, maar daarnaast ligt Kareena nog altijd dwars omdat zij geen beschikbaarheid wil aangeven. Dit maakt dat producent Karan Johar en regisseur Karan Malhotra kijken naar andere opties.

Eerder ging de film Ram-Leela ook aan de neus van Kareena voorbij. Is dit de tweede film in een jaar tijd dat Kareena zal verliezen aan Deepika?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.