Fans reageren geschokt op scheiding Hrithik

hrithikFans van Hrithik Roshan reageren geschokt en teleurgesteld op het nieuws van zijn scheiding. Het einde van hun ‘sprookjesachtige romance’ is een grote teleurstelling en fans hopen dat de twee hun problemen kunnen uitwerken.

Verschillende fans plaatsten hun gevoelens op internet. “Ik ben echt teleurgesteld. Jullie waren het ultieme koppel. Ik hoop dat jullie weer snel bij elkaar komen”, aldus Sanya Grover.

Ook de controversiële Poonam Pandey reageerde geschokt. “Hrithik Roshan en Sussanne Roshan gaan scheiden…verschrikkelijk nieuws…moet mijn geloof in ware liefde herstellen!.”

“Ik wil de reden niet weten, maar ben diep ontmoedigd. Laat het verleden rusten en werk het uit,” aldus Sunnee Hauradhur uit Mauritius.”Absoluut hartverscheurend om te horen dat Hrithik Roshan gaat scheiden. Triest om te zien dat ze 17 jaar weggooien”, voegt hij toe.

Hrithik Roshan en Sussanne Khan trouwden op 20 december 2000, het jaar dat Hrithik zijn debuut maakte met Kaho Na Pyaar Hai. Samen hebben zij twee zonen – Hrehaan (7) en Hridhaan (5).

Na Hrithik’s officiele aankondiging op vrijdag volgde ook Sussanne met een verklaring. “Wij zijn twee mensen die ontzettend veel respect voor elkaar hebben, erg veel om elkaar geven, maar onze individuele keuzes hebben gemaakt. We zijn de trotse ouders van twee prachtige kinderen, Hrehaan en Hridhaan, en zij staan voorop. Niets kan dat veranderen.”

Hrithik Roshan bracht op zijn facebook-pagina nog een eerbetoon aan Sussanne. “Dit is mijn grootste eerbetoon aan de liefde. Sussanne is en zal altijd de liefde van mijn leven blijven voor de rest van mijn leven. Als haar glimlach helderder is zonder mij dan moet mijn liefde daar voor zorgen. Onvoorwaardelijk.”

Zowel Hrithik als Sussanne hebben de media verzocht om hun privacy te respecteren.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.