Darsheel Safary in de regisseursstoel

Darsheel22112012Darsheel Safary, die bekendheid verwierf met zijn rol als dyslectisch kind in de hitfilm Taare Zameen Par (2007), is druk bezig om diverse aspecten van het filmmaken onder de knie te krijgen. Na zijn studie wil hij niets liever dan werken in Bollywood.

De 17-jarige Safary studeert handel en economie en maakt vaak korte films voor diverse schoolprojecten. “Ik bedenk, regisseer, schrijf en monteer korte films voor school. Ik doe binnenkort ook mee aan een wedstrijd.”

Hoewel acteren wel een van zijn passies is ziet hij zichzelf ook wel als assistent-regisseur. “Acteren zal altijd mijn passie zijn, maar ik zou in de toekomst ook graag willen werken als assistent-regisseur met iemand als Rajkumar Hirani. ”

Safary heeft het druk met zijn studie, maar kunnen we hem binnenkort terug op het witte doek verwachten? “Ik ben nu volwassen, dus ik kan geen kinderfilms meer doen. We zien wel.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.