Twee nieuwe songpromo’s Dhoom:3

DhoomKatrina_KaifDeze week verschenen er twee nieuwe songpromos van Dhoom:3, een met Aamir Khan in de spotlight en de andere met Katrina Kaif.

Het eerste nummer is getiteld Dhoom Tap en daarin zien we Aamir als tapdanser. Al snel volgden de vergelijkingen met Hrithik Roshan’s nummer Dhoom Machale van Dhoom 2 en werd er geconcludeerd dat Aamir hierin helaas tekort schiet. Wanneer je de clip bekijkt is opvallend dat Aamir zich inderdaad niet comfortabel voelt met deze dansstijl en in vergelijking met de dansers achter hem met moeite de passen voor elkaar krijgt. Het nummer ligt echter wel lekker in het gehoor en heeft de potentie een hit te worden.

De tweede songpromo is getiteld Kamli en is gemaakt voor Katrina Kaif. Het nummer lijkt enige overeenkomsten te hebben met Aishwarya’s Crazy Kiya Re. Ook dit nummer ligt lekker in het gehoor en we zien Katrina enkele stunts uitvoeren die zij het afgelopen jaar heeft geleerd tijdens de voorbereiding op haar rol als circusartiest.

De reacties op beide nummers lopen uiteen, maar Kamli lijkt de favoriet bij het grote publiek.

Aamir Khan als tapdanser

Katrina Kaif in Kamli song promo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.