Shahid kiest zijn eigen bruid

0

shahidkapoor01Shahid Kapoor is druk bezig met de promotie van zijn nieuwe film R. .. Rajkumar, maar behalve dat is hij de laatste tijd vaak in het nieuws vanwege zijn status als single man. Een bericht in de kranten meldde recent dat Shahid’s vader op zoek is naar een leuke meid voor zijn zoon, omdat hij zich zorgen zou maken om Shahid.

Shahid, duidelijk geschokt en verrast, ontkent het bericht. “Waarom zou mijn vader op zoek zijn naar een meisje voor mij? Hij heeft zijn levenspartner ook zelf uitgekozen en dus zal ik dat ook zelf doen. Ik weet niet wie deze verhalen allemaal bedenkt”, lacht de 32-jarige acteur.

Hij voegt toe dat zijn vader vaker reisjes naar Punjab maakt om zijn familie te ontmoeten en in contact te blijven met zijn spirituele guru.

Dus voor de dames, Shahid Kapoor is nog steeds single.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.