Kareena: “Saif kijkt geen Hindifilms”

0

Saif and KareenaHij is een van de populairste acteurs in Bollywood, maar Kareena Kapoor onthult dat haar man nauwelijks Bollywoodfilms kijkt.

“Saif kijkt nauwelijks naar Hindifilms. Hij acteert erin, maar kijkt de films niet. Hij weet ook niets over de films die ik doe of ga doen. Hij vraagt mij nooit iets over de films die ik doe of met wie ik samenwerk.”

Kareena voegt toe dat zij bewust hun professionele leven en priveleven gescheiden houden. “We hebben een regel dat we het thuis nooit over werk hebben. De reden dat wij samen zijn is niet omdat we hetzelfde beroep uitoefenen.”

Kareena, die tien jaar jonger is dan Saif, zegt dat ze iedere dag wel iets nieuws van hem leert. “Ik leer iedere dag van hem. Hij is zeer intelligent en leest veel. Ik niet. Dus ik leer alles van hem. Ik heb onder andere geleerd hoe ik mijn priveleven van mijn professionele leven moet scheiden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.