Deepika beste betaalde actrice

deeps_1385099761_600x450Deepika Padukone heeft dit maar liefst vier grote hits op haar naam mogen schrijven: Race 2, Yeh Jawaani Hai Deewani, Chennai Express en Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela. En als we Cocktail erbij rekenen dan heeft ze vijf hits achter elkaar gescoord.

Het gerucht gaat dat Deepika op dit moment de meest gevraagde en best betaalde actrice is. Hiermee verslaat ze Priyanka Chopra van de eerste positie, die dit jaar meer aandacht besteedde aan haar muziekcarrière.

Deepika begon haar carrière in 2007 met Farah Khan’s Om Shanti Om en heeft hard moeten werken voor deze positie. Deskundigen hopen dat de actrice meer vrouw-georiënteerde films zal blijven doen. Zij is momenteel de keuze van elke filmmaker.

Wat vind jij van Deepika Padukone?

10 REACTIES

  1. OOo, wat is deepika toch een mooie knappe vrouw.
    ze is zo mooi lang mooie benen brede lach.talentvol met acteren alles heet ft god haar gegeven wat mooi is echt een mooie hindoestaanse vrouw.wat zijn die hindoestaanse vrouwen o zo mooi.

  2. Deepika Padukone entree in Ohm Shanti ohm kwam direct als een beauty princess naar voren in 1 oogopslag zag je direct een veelbetekende Bollywoodactrice voor je!

  3. Deepika is mooi van gezicht, maar ook een lange slungel. Priyanka is in haar geheel mooi. Ze is niet voor niets Guess girl. Bekijk ook haar clip exotic op Youtube.

  4. Priyanka is helemaal niet nep!
    Ze is een hele leuke en goede actrice.
    Ze kan goed dansen en heeft ook nog een hele mooie stem!

  5. @sanjuu ga eens op internet kijken hoeveel operaties ze heeft gehad ik vond haar vroeger kei mooi maar nu lijkt ze helemaal plastic ! En haar zang talent daar twijfel ik toch aan zeker van alles gemixt met haar stem want live kan ze niet zingen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.