Gaan Uday en Nargis nu wel of niet trouwen?

nargis-uday1Volgens de geruchten zouden er volgend jaar twee grote Bollywoodhuwelijken plaatsvinden. Na Ranbir en Katrina, gaat het tweede gerucht uiteraard over Uday Chopra en Nargis Fakhri.

Uday en Nargis hebben al enige tijd een relatie en zijn daar absoluut niet geheimzinnig over. Op de sociale netwerksite Twitter sturen zij elkaar bijna iedere dag wel lieve berichten. De geruchten over een mogelijk huwelijk deden de ronde na enkele geheimzinnige tweets, maar nu lijkt een huwelijk van de baan.

Hoewel de 39-jarige Uday heel graag in het huwelijksbootje lijkt te willen stappen, heeft Nargis andere plannen. Zij wilt zich liever de komende jaren concentreren op haar acteercarrière. Nargis heeft enkele films gepland staan en wilt kijken hoe haar carrière vordert.

Het koppel is zeer verliefd, maar lijken momenteel in verschillende fases van hun leven te zitten. Gaat dit nog goed komen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.