Rakesh Roshan ontkent scheiding zoon

HrithikSuzanneOndanks dat het bericht over een scheiding tussen Hrithik Roshan en zijn vrouw Sussanne keer op keer worden ontkend door familieleden, blijft het gerucht een van de headlines in de Indiase kranten. Maar er komt hopelijk een eind aan door vader Rakesh Roshan die in een recent interview bevestigt dat er geen sprake is van een scheiding.

“Ik ben ervan overtuigd dat net als ieder ander koppel ook Hrithik en Sussanne af en toe tegen problemen aanlopen op in hun relatie. Maar laten we niet van een mug een olifant maken. Ze zijn nog altijd bij elkaar.”

De regisseur spreekt verder over de release van Krrish 3. Hij kan niet wachten om de film aan de wereld te tonen en is blij met zijn rol achter de schermen. Maar ooit stond hij voor de camera. Hij sluit niet uit dat er een mogelijkheid is dat hij opnieuw voor de camera verschijnt. “Ik ben zeker niet tegen dat idee, maar ik zal geen rollen voor mezelf creëren in mijn eigen films. Als er een filmmaker is die een geschikte rol heeft voor mij, dan sta ik ervoor open.”

Krrish 3, met in de hoofdrollen Hrithik Roshan, Priyanka Chopra, Vivek Oberoi en Kangna Ranaut, staat gepland voor een release op 1 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.