Aamir gaat Imran begeleiden

imran-khan-230We weten allemaal dat Aamir Khan een perfectionist is en hij werkt er hard voor om er voor elke film weer goed uit te zien. Voor Dhoom 3 heeft Aamir maandenlang met een personal trainer gewerkt aan de juiste look. Eerder deed hij dit voor zijn rol in Ghajini. Het is dan ook geen verrassing dat Imran Khan zijn oom om advies heeft gevraagd voor zijn volgende film.

Voor Imran’s rol in Vikramaditya Motwane’s film Bhavesh Patel, wordt verwacht dat hij een slank, maar atletisch oogt. Zijn personal trainer is nog niet vastgesteld, maar Aamir heeft beloofd om Imran persoonlijk van advies te voorzien. Daarnaast wordt de jonge acteur ook getraind in diverse vechtsporten.

Na de opnames van Gori Tere Pyaar Mein, begint de acteur aan de opnames van Bhavesh Patel. Imran Khan in een nieuwe avatar maakt dat fans niet meer kunnen wachten op deze film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.