“Mijn volgende film is het antwoord op nieuwe records”

SalmanKhanDabanggZe omhelsden elkaar dit jaar tijdens een iftaar-feest, maar tussen Salman en Shah Rukh Khan is er geen wapenstilstand waar het de box office betreft. Dat zegt Salman Khan.

“Ja, ik heb SRK omhelsd tijdens de ramadan, maar het was een religieuze maand en niet alleen ik hoor deze gebaren te tonen aan vrienden, maar iedereen zou dit moeten doen. Het is ‘being human’.

Salman erkent dat Shah Rukh Khan’s Chennai Express alle records heeft gebroken, maar is ervan overtuigd dat zijn volgende film dit zal overtreffen. Hij voegt toe dat dit niet alleen een boodschap is voor SRK, maar ook voor Aamir en Ranbir die dit jaar ook grote releases hebben staan.

“Ik heb geen persoonlijke vijandschap met hem en ik weet dat zijn film al mijn records heeft gebroken. Als ik een probleem heb met hem dan gaat dit over nieuwe records en wil ik hem verslaan met mijn films.”

“Mijn volgende release wordt het antwoord op alle nieuwe records die zullen worden gemaakt door nieuwe releases zoals Aamir’s Dhoom:3 en Ranbir’s volgende film. Ik overtref ze allemaal”, aldus Salman Khan.

Denk jij dat dit gaat lukken?

5 REACTIES

  1. Lieve Mensen van Bollywood, wees lief voor elkaar vijandschap is niet goed deze wereldse leven is maar voor tijdelijk.De echte leven begint na de dood en dan zal de mensen moeten verantwoorden bij Allah/God en dan is het te laat want daar kan niemand met een smoes komen O`God/Allah vergeef mij alle slechte dingen die ik gedaan hebt ik heb zoveel spijt van alles dan zal Allah/God zeggen je hebt je hele aardse leven de kans gehad om je op de rechte pad te bewandelen waarom hebt jij dit niet gedaan.Nu is het te laat er is geen excuses meer nu zal je gestraft worden en je zult boeten voor de slechte daden.Verzin maar zelf als iemand verkeerde daden heeft verricht wat er met die persoon zal gebeuren.Dit is mijn reactie in het kort wees op je hoede.

  2. Me2 Kabiel answer makes me tired…poehhhh

    Whats wrong with him???

    Somebody knows the answer

    Yeh kyon aisa karte hai??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.