Arrestatiebevel voor Preity Zinta

Preity-Zinta2Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd voor actrice Preity Zinta voor het verstrekken van een niet gedekte cheque. De actrice moest zich melden bij het lokale hof, maar heeft dit niet gedaan.

“Het arrestatiebevel is uitgegeven tegen mijn cliënt. Wij zullen de rechter vragen om het bevel te annuleren en de rechtbank verzoeken om een deurwaarder in te schakelen. Mijn cliënt is momenteel niet in het land, en dus niet in staat om voor de rechter te verschijnen”, aldus de advocaat van de actrice.

De zaak werd ingediend door Abbas Tyrewala, de tekstschrijver van de film Ishkq in Paris (2013). Hij ontving een ongeldige cheque. Preity Zinta was de producent van deze film en dus verantwoordelijk voor de betalingen.

Het is onduidelijk wat de uitkomst van deze zaak zal zijn, maar laten we hopen dat de actrice in de toekomst iets meer aandacht besteed aan haar financiën.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.