Vervolg Rock On! komt er toch

rock-onEr werd al enige tijd gesproken over een vervolg op de hit Rock On! uit 2008. Door drukke schema’s van zowel Farhan Akhtar als Abhishek Kapoor kwam het plan even stil te liggen en was er onzekerheid of het vervolg er nog wel zou komen. Maar het ziet er naar uit dat de twee elkaar weer hebben gevonden en van start kunnen.

Farhan Akhtar zal sowieso een van de hoofdrollen in de film spelen. Of de rest van de cast ook terugkomt is niet bekend. Net als in het eerste deel zal Farhan ook ditmaal enkele nummers zingen voor de film.

Abhishek werkt al enige tijd aan het script. Deze is bijna klaar. En terwijl er nog hard aan het script wordt gewerkt, concentreert regisseur Abhishek zich nu volledig op zijn volgende film getiteld Fitoor. De opnames van deze film, met in de hoofdrollen Sushant Singh Rajput en Katrina Kaif, gaan binnenkort van start.

Zal het vervolg van Rock On! net zo een groot succes worden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.