Amitabh Bachchan en Rekha in Welcome Back?

BigBRekhaSilsilaAmitabh Bachchan en actrice Rekha komen wellicht weer samen op het witte doek in het vervolg van Welcome, getiteld Welcome Back. Regisseur Anees Bazmee en producent Firoz Nadiadwala hebben Big B benaderd voor de rol van RDX, de don die in het eerste deel werd gespeeld door wijlen Feroz Khan. Rekha zou de rol van een rijke fashionista spelen.

“Het is nog te vroeg om hierover te praten omdat we eigenlijk nog niets hebben besloten en er niets is bevestigd, maar we hebben Rekha absoluut in gedachte voor een rol in Welcome Back. Ik ben een groot fan van Rekha en zou graag met haar willen samenwerken. Welcome Back is een komedie en aangezien Rekha een uitstekende komische timing heeft, zou zij perfect zijn voor de film,” aldus Bazmee.

Hij voegt toe dat er nog enkele actrices zijn die de makers in hun hoofd hebben en dat alles afhangt van hun beschikbaarheid, of de rol hen aanspreekt en uiteraard geld.

Het zou zeer interessant zijn om Amitabh Bachchan en Rekha na zoveel jaar en vele roddels weer samen op het witte doek te zien. De opnames voor Welcome Back gaan in oktober van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.