Ileana D’Cruz in Sooraj Barjatya’s film

Ileana-Ileana D’Cruz is in de zevende hemel. Zij speelt namelijk de vrouwelijke hoofdrol in Sooraj Barjatya’s volgende film met Salman Khan. De actrice bevestigt het nieuws in een recent interview.

“Ja, ik speel de hoofdrol in Sooraj Barjatya’s volgende film met Salman Khan. Sooraj keert na acht jaar weer terug als regisseur en ik ben blij dat hij mij heeft gekozen om deel uit te maken van zijn nieuwe film.”

Sooraj staat bekend om zijn larger-than-life familiefilms en dat zal dit keer zeker niet anders zijn. Samen met Salman heeft hij al drie grote blockbusters op zijn naam staan: Maine Pyaar Kiya, Hum Aapke Hain Koun en Hum Saath Saath Hain.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.