Filmmaker bevestigt relatie Ranbir-Katrina

Ranbir-Katrina-De Canadese filmmaker, Melanie Easton, zit al enige tijd in Mumbai en bevestigde via Twitter iets wat eigenlijk iedereen allang wist: Ranbir en Katrina hebben een relatie!

Melanie onthult het volgende in een bericht op Twitter wanneer haar wordt gevraagd naar deze tortelduifjes. “Ik weet het niet, maar ze zaten samen aan tafel en ze hadden elkaars handje vast.”

Ze vervolgde haar verhaal. “Vanavond hadden we een riksjachauffeur die ons wist te vertellen dat Ranbir en Katrina ’s avonds laat rondrijden in riksja’s rond Pali Hill. Ik kan het verhaal niet helemaal bevestigen, maar dit is wat de riksja chauffeur mij vertelde. Ik zal vanaf nu weer twitteren over normale gebeurtenissen in mijn leven.”

En dan te bedenken dat er recent een verhaal de ronde deed dat Katrina ’s avonds was aangehouden door de politie terwijl ze in een riksja rondreed. Katrina kreeg geen boete, maar de agent ging zeer tevreden naar huis met een handtekening.

Naast de ‘bevestiging’ van deze filmmaker waren recent ook foto’s op het internet te vinden waarop te zien was hoe Ranbir en zijn moeder Neetu Singh in Londen uit eten waren met Katrina en haar moeder. Als dat geen bevestiging is van hun relatie…

6 REACTIES

  1. Ranbir en deepika komen nooit meer bij elkaar. Ranbir zou haar bedrogen hebben.ik vind hem ook niet echt passen bij die arrogante katrina kalf!! Haha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.