Emraan in remake Dil Hai Ki Manta Nahin

emraanSerialkisser Emraan Hashmi speelt de hoofdrol in de remake van Dil Hai Ki Manta Nahin uit 1993. Dit bevestigt regisseur Mahesh Bhatt in een recent interview. “Emraan is de perfecte acteur voor deze rol. Met deze film zullen vrouwen verliefd op hem worden.”

De regisseur wilt niet bevestigen of de remake een directe kopie is van het origineel, maar hij onthult dat de basis hetzelfde blijft.

“De film was gebaseerd op It Happened One Night van Frank Capra, maar we zijn te makkelijk geweest met de mannelijke hoofdrol. Dat zal nu anders gaan en we hopen met de remake het personage, oorspronkelijk gespeeld door Clark Gable, beter neer te zetten.”

Recent zei Pooja Bhatt, die de vrouwelijke hoofdrol speelde in deze film, dat ze graag haar zusje Alia Bhatt in de remake van deze film zou willen zien samen met Ranbir Kapoor. Nu Emraan de hoofdrol op zich neemt valt Alia natuurlijk weg, aangezien ze neef en nicht zijn. Wie is haar tweede keus? En wie zal de vrouwelijke hoofdrol op zich nemen?

3 REACTIES

  1. Emraan en Alia nicht en neef!
    dat wist ik niet.
    Jammer maar logisch dat Alia dan niet meer de rol krijgt, liever Emraan en iemand dan Alia en RANBIR!!!

  2. DIL HAIN KE MANTA NAHIN WAS ZELF EEN KOPIE VAN CHORI CHORI (OLD) RAJ KAPOOR EN NARGIS…!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.