Salman Khan’s Mental in 3D?

Salman-zwaaitDe nieuwe film van Salman Khan is getiteld Mental en recent werd eindelijk de releasedatum bekendgemaakt. Maar volgens de laatste geruchten krijgen de fans nog een verrassing, want de film schijnt ook in 3D uitgebracht te worden.

Regisseur Sohail Khan noemt de geruchten echter voorbarig. “We zijn bezig met de opnames en die zijn in 2D. Enkele mensen in ons team hebben ons geadviseerd om de film in 3D uit te brengen, maar laten we de film eerst in een normaal format opnemen. Daarna kijken we verder. Ons doel is nu om de film te voltooien voor de geplande releasedatum.”

Sohail was van plan om het grote project Sher Khan in 3D op te nemen, maar door verschillende omstandigheden is het project nooit van de grond gekomen en zijn de broers doorgegaan met Mental.

Nu hoopt Salman dat verschillende delen van de film omgezet kunnen worden naar 3D. Dit wilt hij alleen op voorwaarde dat Mental geen vertraging oploopt, want hij wilt zijn fans niet te lang laten wachten op zijn nieuwe film.

Mental staat gepland voor een release op 24 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.