Aishwarya neemt dochter altijd mee

aish_4Aishwarya Rai Bachchan mag dan voorlopig een break hebben ingelast als actrice, zij blijft zeer actief als ambassadeur van verschillende producten. Ze reist de hele wereld af voor diverse activiteiten, van Frankrijk naar Toronto naar Engeland, en de persoon die altijd met haar meereist is uiteraard haar dochter Aaradhya.

“Ik neem haar overal mee naar toe en ik kan haar geen moment alleen laten. Mijn moeder reist ook altijd met mij mee. Dus dat is geweldig!”

De 39-jarige actrice heeft altijd een perfecte balans weten te vinden tussen haar werk en persoonlijke leven en nu als moeder van een dochter van 17 maanden wordt het toch iets moeilijker, maar zo ziet Aishwarya het helemaal niet.

“Zelfs voordat ik was getrouwd en voordat ik moeder werd lag de focus altijd op prioriteiten stellen in het leven en die dingen doen waarvan je zeker weet dat je daar ook je volle aandacht aan kunt geven”, aldus de actrice. “Alleen op die manier ben je in staat je best te doen.”

Dit is iets wat we allemaal kunnen leren van deze actrice, die de bovenstaande mantra lijkt te hanteren voor elk aspect in haar leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.