Suraj Pancholi stond op shortlist Aashiqui 2

SurajPancholiSuraj Pancholi zit momenteel vast voor medeplichtigheid aan de zelfmoord van actrice Jiah Khan. De jonge acteur werkte voor zijn arrestatie hard aan zijn filmcarrière en had zelfs bijna de hoofdrol rol te pakken in een van de grootste hits van dit jaar.

Niet velen weten dat producent Mahesh Bhatt Suraj Pancholi overwoog voor de hoofdrol in Aashiqui 2. Hij was een van de weinige namen op de shortlist voor de film, voordat ze naar Aditya Roy Kapoor stapten. Dit bevestigt Mahesh Bhatt in een recent interview.

“Suraj was inderdaad een van de namen op onze lijst. Hij had auditie gedaan en heeft een sterke persoonlijkheid. Ik zie veel van zijn vader in hem terug. Maar uiteindelijk zochten we iemand die zich meer kwetsbaar en vertederend kon opstellen en dus kozen wij voor Aditya Roy Kapoor.”

Zal Suraj in de toekomst misschien in een Bhatt film verschijnen? “Vooralsnog heb ik niets in gedachten, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe gezichten, dus je weet het maar nooit”, aldus de producent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.