“Ranveer en ik zijn elkaars tegenpolen”

Lootera-First-lookSonakshi Sinha, die binnenkort samen met Ranveer Singh te zien is in Lootera, zegt dat de twee elkaars tegenpolen zijn. Dit geldt zowel voor hun werkwijze als in hun priveleven.

“Ranveer en ik zijn elkaars tegenpolen. Hij is ontzettend hyper en ik ben kalm. Zelfs wanneer het aankomt op onze werkwijze zijn we elkaars tegengestelde. Hij houdt ervan om dingen voor te bereiden, terwijl ik mij niet kan verplaatsen in het personage totdat de camera aan staat.”

Lootera is een romantische drama dat zich afspeelt in de jaren 50. De film is geregisseerd door Vikramaditya Motwane en volgens Sonakshi ligt de splendeur van de film in de manier waarop hij deze twee acteurs heeft samengebracht. “Ik ben ervan overtuigd dat het publiek verrast zijn reageren op ons als romantisch koppel.”

Lootera staat gepland voor een release op 5 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.