Opnames in België voor Bollywood film

HiraniVolgende maand staat België even op de Bollywood kaart. Van 9 tot 20 juni zullen er in Brugge namelijk opnames plaatsvinden voor een nieuwe Bollywood film van de Indiase regisseur Rajkumar Hirani. Hirani(FOTO) is bekend als regisseur van de zeer succesvolle film ‘3 idiots’ uit 2009.

Volgens Belgische media wordt het een soort “Romeo & Julia” met een Indiase studente die in Brugge film studeert. Brugge is de hoofdstad en grootste stad van de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het is de eerste keer dat een Bollywoodfilm gedraaid wordt in Brugge en de burgemeester is dan ook heel erg blij.

Overigens is het niet de eerste Bollywood film die in Vlaanderen is opgenomen. In 2011 nam de Indiase producer Mukesh Bhatt zijn film ‘Blood Money’ op in Antwerpen. Die opnames kwamen tot stand met de financiële hulp van Toerisme Vlaanderen.

1 REACTIE

  1. Naam van de film is Peekay met Aamir Khan en Anushka Sharma.

    P.S. Blood Money is NIET opgenomen in Antwerpen. Dat was oorspronkelijk wel de bedoeling maar de opnames zijn op het laatste moment afgelast. De film is opgenomen in Kaapstad i.p.v. Antwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.