Aamir Khan hoopt dat JTHJ een groot succes wordt

Acteur Aamir Khan hoopt dat Yash Chopra’s laatste film een groot succes wordt en alle records breekt. Dat zei de acteur tijdens de grote première van Jab Tak Hai Jaan.

“Het is jammer dat Yashji hier niet is om zijn laatste film met ons te bekijken. We zullen hem erg missen. Ik hoop en bid dat deze film een groot succes wordt en alle records breekt.”

Hij voegt toe: “Je kan veel leren van Yashji’s films. Ik denk niet dat iemand is die romantische films kan maken zoals Yashji deed.”

De eerste recensies zijn positief en de film draait wereldwijd in volle zalen.

6 REACTIES

  1. Ik vindt het heeeeeeeeeeeeeel jammer dat Yash Raj is overleden hij was heeel aardig ik otmoetde hem in Amsterdam in 2011 hij zij tegen me Mohammed i like your style and your Way of talking… Who knows are you after few years A Bollywood actor. I invite you To come to Mumbai You are welcome and i will take you for your First Movie He said Beta, Son keep struggling and do your best At school… And when you Are 18 i will take you in a movie… May God bless you… hij was zo aardig maar jaa, ik kan er jammer genoeg ook nìks aan doen. maar ja als ik 18 word over 3 jaren ga ik Naar Mumbai en daarna neem ik well contact op met andere Film Directors ik hoop dat ik ook een acteur word… Dank julie well voor het lezen

  2. Film word denk ik wel een hit.

    @mohammed ik wens je succes,
    @vinod, je vergeet belasting betalen 😛

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.