SOS verliest van JTHJ

De films Son of Sardaar (SOS) en Jab Tak Hai Jaan (JTHJ) verschenen allebei met Diwali wereldwijd in de bioscopen. Terwijl Jab Tak Hai Jaan veel positieve reviews heeft ontvangen, is dat voor Son of Sardaar wel anders. Het is een bepaald type cinema waar je van moet houden, is hetgeen wat vaak wordt herhaald.

Ajay Devgn klaagde YRF recent onsuccesvol aan omdat zij, na Ek Tha Tiger, hetzelfde aantal shows zouden hebben aangevraagd voor hun release Jab Tak Hai Jaan. Dit zou betekenen dat er geen ruimte zou zijn voor zijn film. Nu, twee dagen na de release, hebben diverse bioscopen in Amerika besloten om SOS te verruilen voor JTHJ.

“De film trekt geen publiek. Waarom moeten wij geld verliezen, terwijl wij ook gewoon JTHJ kunnen draaien waarvoor de vraag veel groter is. Het hoogste aantal tickets dat wij de afgelopen dagen voor SOS hebben verkocht was 12”, aldus een van de eigenaren. De aankondiging hiervan is ook terug te vinden op de website van de bioscoopketen Big Cinemas.

Is Devgn van plan om nu ook de bioscoopketen aan te klagen vanwege het te vroeg verwijderen van zijn film? Of luistert hij naar het publiek? SOS doet het in de kleinere steden van India wel beter.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.