Shilpa gelukkig met haar rol als moeder

Actrice Shilpa Shetty is zeer gelukkig met haar rol als moeder en is niet van plan om het komende jaar als actrice aan het werk te gaan.

“Een kind hebben is een full-time baan, dus ik heb geen tijd om te acteren. Ik ben wel bezig met productcampagnes, maar dat doe ik allemaal wanneer ik er tijd voor heb. Acteren….misschien na een jaar”, aldus de 37-jarige Shilpa.

De actrice is momenteel ook bezig met de laatste productionele werkzaamheden voor haar film Dhiskiyaon en het opzetten van haar eigen Spa.

“Als alles volgens planning verloopt dan verschijnt Dhiskiyaon volgend jaar in de bioscopen. Daarnaast ben ik druk bezig met het opzetten van mijn SPA-franchises IOSIS in heel India. Daar ben ik erg blij mee.”

3 REACTIES

  1. Ik wens Shilpa heel veel geluk en succes met het opzetten van haar spa’s. Ook wens ik haar heel veel succes met haar film die ze gaat produceren. Ik vind het heel erg jammer, dat zij datgenen niet heeft bereikt, wat ze had moeten bereiken, want ik vind haar gewoon een hele mooie vrouw en een goeie actrise. Jammer, vandaar, dat ik haar heel veel succes wens met al ’t andere waar ze mee bezig is.

  2. Vinod, ze is nu te oud om te acteren.
    Ik moet wel lachen hoor om je uitspraak haha.
    Gel verbrassen, eigenlijk heb je daar gelijk in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.