“English Vinglish geinspireerd door mijn moeder”

Regisseur Gauri Shinde onthult dat de inspiratie voor het verhaal van English Vinglish afkomstig is van haar moeder, want ook zij had moeite met de Engelse taal.

In haar regiedebuut speelt Sridevi de rol van een Indiase vrouw die moeite heeft met de Engelse taal. Zoals de meeste mensen in India, worstelde ook de moeder van de regisseuse met dit probleem. “De gevoeligheid van het onderwerp en onzekerheid die erbij komt kijken waren redenen voor mij om deze film te maken. Een deel is geïnspireerd, maar de rest is fictief. ”

Net als haar man R Balki (Paa, Cheeni Kum) kiest ook Shinde ervoor om een film te maken waarin de vrouw een sterke rol vertolkt. “Ik ben een vrouw en zal mijn vrouwelijke personages altijd sterk neerzetten.”

Engels Vinglish is gepland voor release op 5 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.