Emraan Hashmi is terug met een spannende thriller

Na de horror Raaz 3 is het tijd voor de thriller Rush. De film is geschreven en geregisseerd door Shamin Desai. Naast Hashmi zien we ook
Sagarika Ghatge, Neha Dhupia en Aditya Pancholi in de hoofdrollen.

Rush is media, politiek, misdaad en romantiek. Sam Grover (Emraan Hashmi) is een succesvolle journalist en werkzaam voor de nieuwszender Crime 24×7. Zijn priveleven komt echter op zijn kop te staan wanneer hij een opdracht van een dynamische mediatycoon aanvaard. Hij belandt in een dodelijk kat-en-muisspelletje. In een wereld bedekt onder het laken van glamour, geld, macht en de media, ligt een waarheid die zowel ongeloofwaardig als schokkend is.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.