Sonam Kapoor wil genieten van haar leven

Actrice Sonam Kapoor is nog niet toe aan een vaste relatie en wil op dit moment gewoon genieten van haar leven. De 27-jarige zegt dat ze nog veel te jong is voor een serieuze relatie en wil wachten tot het juiste moment.

“Ik geloof in de liefde en het cliché ze-leven-nog-lang-en-gelukkig, maar ik heb mijn Mr. Right nog niet gevonden. Ik denk dat ik nog te jong ben voor een vaste relatie op dit moment en ik wil gewoon nog even van mijn leven genieten”, aldus Sonam.

Ze voegt toe dat ze eigenlijk droomt van een ‘love story’ wilt hebben zoals die van haar ouders. “Ik geloof dat vertrouwen en respect de belangrijkste elementen zijn binnen een relatie. Ik heb dat gezien bij mijn ouders. Voordat ze trouwden waren ze al 11 jaar bij elkaar. En ze zijn al 28 jaar getrouwd. Zo een relatie wil ik ook.”

Sonam Kapoor begon haar carrière in Bollywood in 2007 met de film Saawariya en was daarna te zien in de films Delhi-6, I Hate Luv Storys, Aisha, Mausam en Players.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.