Kareena: “Ik lijk wel gephotoshopped”

Elke acteur is geobsedeerd over zijn of haar look. Kareena Kapoor, die recent door Maxim werd uitgeroepen tot meest sexy vrouw, zegt tijdens haar Heroine-promotietour dat de poster van Halkat Jawaani weleens gephotoshopped kan zijn om een perfect figuur te laten zien.

“Ik denk niet dat ik zo slank ben. Wanneer ik terug ben in het hotel zal ik die poster eens beter bekijken om te zien of dat wel mijn lichaam is. Het lijkt inderdaad alsof het gephotoshopped is. Photoshoppen doet echter iedereen tegenwoordig. Elke foto, of het nu voor een film, advertentie, bladen of kranten is bestemd, wordt enigszins aangepast.”

Dat is nou nog eens een gedurfde uitspraak van onze ‘Heroine’.

4 REACTIES

 1. haahah
  eindelijk iemand die het toegeeft
  geen een actrise is zo slank als je
  op posters van films ziet
  sommige mensen komen er nu pas agter
  haha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.