“Roem kan leiden tot verbittering”

Boman Irani is een van de weinige acteurs die echt kan genieten van de aandacht die hij krijgt. Hij begrijpt dan ook niet waarom sommige acteurs hun gezicht verstoppen of zich zo snel mogelijk uit de voeten maken zodra ze een camera of fotograaf zien staan. De acteur sprak recent over het behalen van roem.

“Een van de drijfveren van een acteur is om beroemd te worden. Je werkt heel hard om dat doel te bereiken. Maar zodra sommige beroemd zijn willen ze zich verstoppen en lopen ze weg zodra ze worden aangesproken door de media. Ik snap het niet helemaal.”

Hij voegt toe dat hij dit vaker ziet bij de nieuwkomers nadat ze een beetje naam hebben gemaakt. “Eerst staan ze te popelen om voor de camera’s te verschijnen en interviews te geven, maar later zeggen zet ‘nee sorry geen foto’s alsjeblieft! Waarom? Ik zeg er wel bij: roem kan zeer gevaarlijk zijn en kan leiden tot enorme verbittering.”

Misschien is teveel aandacht ook weer niet zo goed voor de mens.

2 REACTIES

  1. Die lui worden gewoon arrogant. Na 1 bollywoodrolletje denken die nieuwkomers alsof ze heel wat zijn. Diep triest!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.