Amitabh Bachchan is wel heel erg sociaal

Nadat hij zijn fans wist te bereiken via zijn blog en later Twitter, is Amitabh Bachchan nu ook op Facebook te vinden. Bachchan kondigde het nieuws gisteravond aan via, hoe kan het ook anders, Twitter.

“Ok .. Het lijkt erop dat ik vanaf morgen ook op Facebook te vinden ben… lijkt erop he… ik wacht op de bevestiging!!”

Een paar uur later twitterde hij: “Yippee! Ik ben op FaceBook! Mijn ID: http://FaceBook.com/AmitabhBachchan. EEEENNNN Bijna 800.000 likes in een half uur! Kom maar op, Baby!” De teller staat momenteel op 1,1 miljoen likes.

De Facebook-pagina van Bachchan lijkt te zijn gesynchroniseerd met zijn blog, dus als je op de hoogte wil blijven van zijn activiteiten dan weet je waar je moet zijn.

4 REACTIES

  1. Dit is een vreemd bericht. Amitabh zit al veel langer op facebook. Ik heb een paar maanden geleden nog een link van hem gedeeld.

  2. ik ben een enorme fan van srk hij is de topper nu en altijd maar voor hem sta ik niet stil anders om doet hij het ook niet voor zijn fans.

  3. ik ben een enorme fan van srk met hart en nier ik heb in de keuken in me slaapkamer posters van hem hij is mijn topper voor nu en voor altijd maar voor hem staat mijn tijd niet stil doet hij ook niet toch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.