Saif Ali Khan biedt excuses aan

Wie het laatst lacht, lacht het best. Acteur Saif Ali Khan staat bekend om zijn gevoel voor humor, maar de volgende grap viel echter niet bij iedereen in de smaak.

Vorige week kondigde Saif aan dat hij binnenkort samen met Nathalie Portman in een romantische komedie te zien zou zijn. Dit nieuws haalde niet alleen de Indiase kranten, maar ook de buitenlandse pers raakte geïnteresseerd.

Nathalie Portman wist echter van niks en was niet gecharmeerd van de dergelijke aankondiging. Haar advocaten stuurden Saif een brief waarin hij werd gedwongen om zijn excuus aan te bieden om verdere stappen te voorkomen.

“Het was een grap. Het spijt me. Ik raak gewoon geïrriteerd door de vele speculaties over mijn leven.”

De laatste maanden wordt er flink gespeculeerd over het huwelijk van de 41-jarige acteur. Saif wil er zelfs niets over kwijt, maar de media laat hem maar niet met rust. En dus was het tijd voor een goede grap.

April is wellicht voorbij, maar het was in ieder geval een goede grap.

10 REACTIES

  1. verbaast me niet hoor, dit is niet nieuws; niet louter de indase pers maar ook de indiase acteurs proberen met onbestaande feiten zich te mengen met hun hollywood collega’s (zogenaamde affaires die nooit plaatsgevonden hebben, of rollen die ze nooit kregen etc etc) om aandacht te krijgen. eindelijk dat er iemand daar in hollywood opstaat en ze op hun vingers tikt.

  2. Shah Rukh Khan is de beste acteur, Saif is grapig. Ik moet niks hebben van bachans en andere khan’s.
    Ik moet echt kotsen van amitaahb bachan, gatverdamme gorre man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.