Raaz 3 vertelt over leven van acteurs

1

Na The Dirty Picture en Heroine is Raaz 3 de volgende film waarin het leven van acteurs centraal staat. Dit is ook een van de redenen waarom Bipasha Basu graag de hoofdrol wilde spelen toen Vikram Bhatt haar het script gaf. In Raaz 3 speelt de Bipasha een actrice wiens carrière richting een dieptepunt gaat.

De actrice vond het interessant om het publiek te laten zien hoe acteurs de strijd aangaan om succes en roem te bereiken. “We willen allemaal iets bereiken en dat betekent dat je moet strijden om je eigen plek te maken. We laten het niet zien, maar het is belangrijk om af en toe terug te kijken. Dat is de reden dat ik deze film wilde doen.”

Ze voegt toe dat ze op de set moeite had om zich te identificeren met het personage. “De scenes waren zeer intens. Ik wist niet op welke manier ik mijn gevoelens moest uiten omdat ik mezelf nooit het toegestaan om mij zo te voelen. Maar ik moest mij laten gaan en dat heb ik gedaan.”

Raaz 3 staat gepland voor een release op 7 september.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.