Salman Khan opnieuw naar de gevangenis?

Salman Khan kent geen persoonlijke rust. Hij raakt altijd wel ergens in verstrikt waardoor hij in de moeilijkheden terechtkomt. Hij heeft dan ook niet voor niets de titel van Bollywood’s Bad Boy gekregen.

Nu blijkt dat er een kans is dat Salman opnieuw de gevangenis in moet. In 2007 werd de acteur gearresteerd omdat hij in 1998 in de westelijke deelstaat Rajasthan een aantal bedreigde antilopen had doodgeschoten. De acteur verbleef 6 dagen in de gevangenis en kwam uiteindelijk op borgtocht vrij.

Maar de zaak tegen de 46-jarige acteur loopt nog steeds en wordt momenteel opnieuw beoordeeld door de rechtbank van Rajasthan. Salman Khan zal worden aangehouden op grond van artikel 51 (Wildlife Act) van en artikel 149 IPC (Wetboek van Strafrecht). H slechte nieuws is dat wanneer hij schuldig wordt bevonden onder artikel 51 hem een gevangenisstraf van drie jaar boven het hoofd hangt.

En terwijl velen van mening zijn dat Salman zijn lesje wel heeft geleerd, zijn er ook genoeg mensen die vinden dat hij net als elk normaal mens behandeld moet worden en zijn straf hoort uit te zitten.

Binnenkort meer hierover.

12 REACTIES

 1. moet als ieder normaal mens worden berecht
  is hij strafbaar dan moet hij zitten anders oprotten naar pak

 2. lolllllllll
  fm din heeft gelijk we worden
  geflashddddd
  ze willen gwn media aand8
  tazzzzzzzzzzzz

 3. Salman zei in een van zijn interviews dat wanneer er een nieuwe film uitkomt, dan wordt er altijd iets slecht over acteurs gezegd…

 4. Hé Sera,

  Wat ben je toch achterlijk. Salman Khan is geen Pak, dus waarom moet hij naar Pak. Of ben je soms jaloers op hem. Ter info: hij is een geboren indiër.

 5. HIj moet berecht worden een ieder die een strafbaar feit heeft gepleegd hoort berecht te worden. Hij staat niet boven de wet. Waarom is hij niet gaan vissen?
  Hij is ook respectloos jegens de bevolking van Rajastan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.