Kareena Kapoor fans zullen geschokt zijn

Volgens filmmaker Madhur Bhandarkar zullen de fans van Kareena Kapoor geschokt reageren op de manier waarop Kareena haar rol in de film Heroine heeft vertolkt. Haar interpretatie van de rol is briljant.

“Het personage van Mahi Arora is zeer eigentijds, gespannen, ’in-your-face’, heeft een eigen moderne visie en heeft er alles voor over om de top te bereiken. In andere woorden: brutaal, mooi en ambitieus en heel echt net als personages uit mijn eerdere films. Kareena Kapoor heeft de rol prachtig vertolkt. Haar fans zullen zowel geschokt als verbaasd zijn”, aldus Bhandarkar. Hij gelooft dat Heroine een mijlpaal zal zijn in Kapoor’s acteercarrière.

Heroine staat gepland voor een release op 21 september 2012.

4 REACTIES

  1. kareena acteert in elke film goed
    ik ben een grote fan van haar
    deze film word zeker ook een hit

  2. Ben heel benieuwd. ik ben ook een grote fan van kareena en ook van haar zus karishma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.