Shilpa en Raj maken naam BabyK bekend

Shilpa Shetty en Raj Kundra hebben via Twitter de naam van hun zoon onthuld. Gisteren vond de naamceremonie plaats en direct daarna verscheen het volgende bericht op Twitter: “He tweetos, Ja het is officieel. Vandaag was de naamceremonie: onze zoon heet VIAAN RAJ Kundra De naam betekent vol leven / energie.”

Het stel heeft ook direct een Twitteraccount aangemaakt voor Viaan. “Verwelkom nu de jongste twitteraar, mijn zoon @Viaanrajkundra Wees aardig tegen hem en je hebt kans dat hij je een reply geeft”, aldus Raj Kundra.

Op het account van Viaan verscheen ook zijn eerste tweet. “Pyar se lok mujey #babyK kehthey ??hai! Naam #Viaanrajkundra. Bedankt voor al jullie liefde en zegeningen Twitterwereld.”

Viaan Raj Kundra werd geboren op 21 mei 2012.

4 REACTIES

  1. Ik word gewoon misselijk als iemand met een andere trouwt voor geld, zoals Shilpa, hoe kan ze ermee leven. Ik zie geen liefde,niks -.-

  2. die baby is echt shattig
    De naam is ook heel mooi
    maar shilpa trouwt gwn met hem voor money

  3. Maar, dat doen ze toch meer in India, kijk maar naar Lara Datta, hij is gescheiden van zijn vrouw om met haar te trouwen.

  4. NOU NOU DAT IS GEEN NIEUW HE BIJ ZULKE MENSEN MAAR JA KAN JIJ WAT ER AAN DOEN DAN . SATTER CHUHA KHAYKER BILLY HAAJ KARE MIKLA HAI LEES GOED DAN KOM JE ZELF UIT WAT BETEKEND HET…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.