Asha Bhonsle vindt hedendaagse films te ordinair

Zangeres Asha Bhosle is niet te spreken over de hedendaagse Bollywoodfilms. Zij is van mening dat sommige films te oridinair zijn en vol zitten met vulgaire dialogen.

“Hoewel bereik van Hindifilms groeit, de verhalen beter worden en small budget films ook geaccepteerd, worden er alsnog ordinaire films gemaakt die vol zitten met vulgaire dialogen. Dat moet veranderen.”

De zangeres voegt toe dat dit materiaal niet geschikt is voor de nieuwe generatie en heeft dan ook liever niet dat haar kleinkinderen deze films bekijken. “Deze films zijn niet goed voor de nieuwe generatie. Ik wil niet dat mijn kleinkinderen deze films zien, want ik ben bang dat ze dan de stijl van praten zullen overnemen.”

De 78-jarigr zangeres maakt dit jaar tevens haar debuut met de film Maaee. Deze film vertelt het gevoelige verhaal van een vrouw die in de steek wordt gelaten door haar enige zoon. Het wordt vertelt vanuit het perspectief van de vrouw die vertelt hoe zij onderdak vindt in het huis van haar dochter en schoonzoon. De film staat gepland voor een release op 7 oktober.

3 REACTIES

  1. Ik ben het helemaal met haar eens! (en ik ben pas 21 haha)

    Leuk dat ze nu zelf een keer op het witte doek verschijnt! Ben zeer benieuwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.