Film over Kishore Kumar komt eraan

Een aantal maanden geleden gaf de zoon van de legendarische zanger, acteur, producent en regisseur Kishore Kumar zijn goedkeuring aan filmmaker Anurag Basu voor de filmbiografie over zijn vader. En hoewel hij zijn toestemming heeft gegeven maakte hij wel duidelijk dat hij alleen het begin en het eind goed vond.

“De assistent van Anurag Basu kwam acht maanden geleden naar mij toe met het script voor de biopic over mijn vader. Basu was zelf niet aanwezig. Ik heb het script gelezen en mijn goedkeuring gegeven”, aldus Amit.

“Ik heb er wel bij gezegd dat ik alleen het begin en het eind van het script goed vind. Mijn vader was niet zomaar iemand en naar mijn mening kan zijn biopic niet gemaakt worden naar aanleiding van een ontmoeting met mij.”

De hoofdrol van Kishore Kumar wordt gespeeld door niemand minder dan Ranbir Kapoor. Daar is Amit wel blij mee. “Ik ben blij dat de rol van mijn vader wordt gespeeld door Ranbir Kapoor. Hij is een zeer getalenteerde jonge acteur.”

In tegenstelling tot zijn vader wil de 59-jarige Amit niet meer zingen voor Bollywoodfilms. Hij is zeer gelukkig met het componeren en zingen van nummers voor zijn eigen albums. Volgens hem is het tijd voor een nieuwe generatie. “Er is een nieuwe generatie van zangers en zangeressen. Zij moeten een kans krijgen om te zingen. Ik ben gelukkig met wat ik doe.”

Waneer de opnames van start gaan is niet bekend, maar de film staat al wel gepland voor een release in het voorjaar van 2013.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.